TRANSPORT GRATIS LA ORICE DOGBOX

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman

CE GĂSEȘTI ÎN CUTIE

Fiecare cutie DogBox este diferită, dar conține garantat:

2 jucării / accesorii

2 pungi cu recompense

Multe alte surprize

Ce produse poate primi câinele tău

Cutiile DogBox conțin o gamă variată de jucării, accesorii și recompense premium, aduse în premieră în România, dar iată la ce fel de produse te poți aștepta:

Jucărie "Țestoasa Tommy"

"Tommy Țestoasa" e făcut din sticle de plastic reciclate. Tommy are cusătură dublă și strat dublu, cu o căptușeală neagră extra groasă.
PREȚ MAGAZIN: 70 lei

Jucărie dezvoltare inteligență

Jucăria de la Kerbl, din lemn MDF ajută câinele tău să își dezvolte inteligența și să fie răsfățat cu recompense în același timp.
PREȚ MAGAZIN: 100 lei

Bol dublu portabil

Călătoriile au devenit mai ușoare datorită acestui bol dublu, făcut din silicon non-toxic, ușor de spălat. Ambele boluri sunt ușor de detașat și vin într-o husă ușor de transportat.
PREȚ MAGAZIN: 130 lei

Suport saci menajeri

Pare un simplu suport de saci, dar ce este cu adevărat special e că este compus dintr-un amestec de plastic biodegradabil, amidon de porumb și bambus. În plus, se poate atașa la majoritatea leselor.
PREȚ MAGAZIN: 25 lei

Recompense din 100% ton

Bucăți savuroase de ton. Atât. 100% ton și nimic mai mult. Recompensele sunt conservate prin procesul inovator de liofilizare. Cantitate: 85g
PREȚ MAGAZIN: 45 lei

Recompense cu Omega 3

Recompense gustoase cu somon și păstrăv pentru îmbunătățirea pielii și a blănii câinelui tău. Conțin Omega 3, zinc și multe alte vitamine și minerale benefice. Cantitate: 70g
PREȚ MAGAZIN: 30 lei