TRANSPORT GRATIS LA ORICE DOGBOX

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman

De ce au nevoie câinii de jucării?

Câinii au nevoie de jucării pentru a le oferi stimulare mentală, pentru a mesteca adecvat și pentru a servi ca instrumente importante în modificarea comportamentului.

De aceea în fiecare cutie DogBox veți găsi 2 jucării premium, importate în exclusivitate de către noi în România din Uniunea Europeană.

Rolul jucăriilor

Jucăriile stimulează psihic și fizic și ajută la îndeplinirea nevoilor emoționale și fizice ale unui câine. Chiar dacă astăzi câinii sunt crescuți în primul rând ca animale de companie, tot au nevoie de o ocupație. În absența unui „job”, ei vor căuta lucruri de făcut pentru a-și ocupa timpul și pentru a-și îndeplini nevoile de ros. Dacă nu doriți ca aceștia să își aleagă propriile jucării de ros, cum ar fi canapeaua, pernele sau hârtia igienică, oferiți-le potrivite surse de distracție.

Jucăriile sunt stimulatori mentali excelenți care încurajează jocul activ și reduc la minimum perioadele de plictiseală. Acest lucru reduce riscul de comportament distructiv sau de căutare a atenției care se poate manifesta la animalul dvs.de companie. 

Cu toate acestea, câinii seamănă foarte mult cu copiii și se plictisesc repede de jucăriile lor. Când se întâmplă acest lucru, valoarea jucăriei ca o sursa de distracție se pierde. Antrenorii noștri de câini recomandă clienților să selecteze între 6 si 8 jucării pentru fiecare animal de companie, asigurându-se că fiecare este diferită ca textură, dimensiune și formă. În cutia cu bunătăți DogBox, patrupezii găsesc 2 jucării (mereu diferite), deci nu veți avea vreodată probleme legate de diversitate.

Jucăriile ar trebui să fie date câteva, pe rând, apoi schimbate între ele la fiecare câteva zile, astfel încât animalul de companie să aibă întotdeauna ceva diferit cu care să se joace. Alternând jucăriile între ele este cel mai bun mod ca acestea să fie eficiente în continuare. Majoritatea oamenilor subestimează foarte mult inteligența câinilor și sunt surprinși să vadă cât de mult se bucură ei de o provocare nouă.

Jucăriile sunt o modalitate excepțională de a-ți învăța câinele să se relaxeze. Oase de mestecat și alte produse de mestecat durabile ajută la relaxarea și mestecarea focalizată. Câinii se vor relaxa cu aceste produse (comportament care ne place) și vor mesteca în mod continuu.

Sfaturi practice

Câteva avertismente importante despre jucăriile pentru câini. Siguranța depinde de modul în care câinele dvs. interacționează cu jucăria și această interacțiune se poate schimba în timp. O jucărie de pluș care era în siguranță pentru cățelul dvs. în vârstă de 10 săptămâni s-ar putea să nu fie o alegere bună atunci când câinele are 5 luni. Supravegheați câinele dvs. atunci când se joacă cu o jucărie nouă și monitorizați interacțiunea câinelui cu jucăria în mod regulat, pentru a vă asigura că jucăria continuă să fie o alegere sigură. Jucăriile interactive sunt destinate să fie folosite in echipă ... câine și proprietar, ceea ce oferă supraveghere de la sine.

Jucăriile interactive ar trebui să fie disponibile câinelui numai atunci când dvs. și el vă jucați împreună. După sesiunea de joacă, puneți-i jucăriile la distanță, astfel încât câinele să aștepte cu nerăbdare să se joace cu ele ... și cu dvs. Fiți atenți la ceea ce ii dați câinelui ca jucărie. Dacă ii oferiți sosete, papuci vechi sau articole de îmbrăcăminte cu care să se joace, ei vor vedea toate șosetele, încălțămintea și îmbrăcămintea drept jucării. Câinii nu pot distinge cu care șosete și încălțăminte este în regulă să se joace și cu care nu. Cel mai bine este să vă păstrați lucrurile separat de jucăriile lor pentru a elimina orice confuzie posibilă

Dacă patrupedul dvs. are o jucărie nouă față de care nu arată niciun interes, implicați-l în joc folosind jucăria. Dacă acest lucru se dovedește ineficient, puneți-i jucăria în pat sau coșul de rufe pentru o zi și încearcă să-i stârniți din nou interesul. Adesea, obiectele care poartă mirosul proprietarului sunt mai atractive pentru animalul de companie. Dacă câinele nu arată încă niciun interes pentru jucărie, luați în considerare materialul, forma și dimensiunea jucăriei și nu mai cumpărați jucării similare din nou. 

Un câine care are o stimulare mentală și fizică regulată este un câine fericit, iar câinii fericiți au de obicei proprietari foarte fericiți. Cine e pregatit pentru un joc de aport? Scopul tuturor antrenamentelor pentru câini este de a oferi soluții problemelor de zi cu zi, astfel încât animalele de companie și proprietarii să trăiască armonios

Un nou mod de distracție

La DogBox știm cât de importante sunt jucăriile pentru blănoși. De aceea în fiecare cutie DogBox, pe lângă 2 pungi cu recompense 100% naturale, includem 2 jucării premium, de tot felul de forme, mărimi și texturi, pentru distracție maximă. Garantăm că sunt anti-plictiseală, deoarece patrupedul dvs. va primi mereu jucării diferite și care sunt alese pentru talia sa. Adiooo plictiseală!